Bilvårdstjänster Ditec

 

Vi har jobbat med bilvård sedan 1999 och är ett av Umeås mest erfarna bilvårdsföretag. Varje år passerar mer än 1500 bilar genom vår rekondhall och antalet kunder ökar stadigt.
 
Sedan september 2005 är vi en del av sveriges största bilvårdskedja, DITEC och kan därmed erbjuda marknadens bästa och mest beprövade lackskydd.
 
Vi erbjuder ett komplett bilvårdsprogram från handtvätt till avancerade lackskyddsbehandlingar.
 
Bilvård är ett hantverk där resultatet är helt beroende av tre faktorer:

  1. Yrkeskunskap. Det spelar ingen roll hur bra produkter man använder om inte den som utför jobbet har rätt kompetens. Vår personal har lång erfarenhet av bilvård och har genomgått certifieringsutbildning hos DITEC.
  2. Rätt material. För ett maximalt resultat krävs bra och rätt produkter för ändamålet. Vi samarbetar med de ledande leverantörerna på marknaden och strävar att alltid jobba med de bästa produkterna och de modernaste maskinerna.
  3. Tid. Resultatet är till stor del beroende av hur mycket tid som kan läggas på varje bil. En DITEC behandling tar mellan 6-8 timmar att utföra beroende på bilens skick och beskaffenhet.

Tänk på detta när du jämför priser mellan olika bilvårdsfirmor. Vi strävar inte efter att vara billigast, utan att nå maximalt resultat med varje jobb.

 

Välkommen att testa oss!