Lackkonservering

 

Lackens viktigaste funktion är att skydda den underliggande plåten från korrosion. Dessutom ger lacken bilen dess visuella lyskraft. Lacken utsätts dagligen för påverkan från solen, trafiken, nederbörd, mekaniskt slitage och annat som gör att ytan mattas och smutsen lättare får fäste. Detta ökar risken för rostangrepp och gör bilen svårtvättad. För att förhindra detta bör du regelbundet vaxa bilen eller lägga på ett lackskydd som skyddar lacken under lång tid.

Vår lackkonservering är ett polymerbaserat lackskyddssystem som utförs i fem steg för bästa hållbarhet. Den förseglade ytan skyddar mot UV-strålar, surt nedfall och trafikfilm. Den gör också biltvätten mycket enklare.

 

Vi lämnar nio års systemgaranti på nya bilar (under 12 månader) och där garanterar vi att glansen bevaras under hela garantitiden. Intervallet för underhållsbehandlingen är 18 månader.  Den avlägsnar beläggningar på lacken och tar bort ytliga repor. Samtidigt bygger den på den skyddande beläggningen för maximal hållbarhet.

 

Utökad lackgaranti
Alla Ditecbehandlade bilar innefattas av Svenska Ditec AB:s utökade lackgaranti vilket är ett komplement till nybilsgarantin.

 

 

9-års systemgaranti
Behandlar du din bil innan den är ett år gamal lämnar vi en 9-års systemgaranti där vi garanterar lackens glans. Underhålls-behandling görs var 18:e månad till en lägre kostnad. Detta för att säkerställa att inget nedfall eller dyl. försämrar konserveringens kvalitet.
 
En DITEC-behandling innebär för kunden:

  • Lättvättad bil
  • Ingen vaxning
  • Bibehållen glans
  • Ökat skydd
  • Bättre andrahandsvärde
  • m.m.

 

Skicka ett meddelande Fyll i kontaktuppgifter och skicka ett mail till oss. Det är viktigt att ni fyller i en korrekt email, eller anger telefonnummer/fax så att vi kan återkomma till er.
Namn
Telefon
Email
Meddelande