Textil & Läderimpregnering

Textilimpregnering av bilens säten fungerar som en osynlig överdragsklädsel. Råkar man spilla är det bara att torka upp vätskan med en trasa. Skinnimpregnering är viktigt för att behålla skinnets mjukhet och smutsavvisande egenskaper.
 
Textilimpregnering
Kapslar in fibrerna så att smuts och eventuellt spill inte tränger ner i tyget utan lägger sig på ytan där det är lätt att torka bort. Impregneringen sitter kvar i textilierna tills den tvättas bort. Normal användning försämrar inte de smutsavvisande egenskaperna.
 
Alla textilier kan behandlas. Bäst är att impregnera klädseln när den är ny. Har den hunnit bli smutsig bör man göra en klädseltvätt först för att få bästa hållbarhet.
 
Läderimpregnering
Lädersäten behöver underhållas precis som alla andra läderprodukter. Klädseln tvättas med ett milt rengöringsmedel. När lädret är torrt skyddas läderklädseln med vår konservator. Medlet återställer lädrets naturliga egenskaper, förhindrar sprickor och impregnerar.
 
Många impregneringsmedel har blivit förbjudna på grund av deras skadliga miljöpåverkan. Protec är numera en vattenbaserad produkt och helt biologiskt nedbrytbar.

Skicka ett meddelande Fyll i kontaktuppgifter och skicka ett mail till oss. Det är viktigt att ni fyller i en korrekt email, eller anger telefonnummer/fax så att vi kan återkomma till er.
Namn
Telefon
Email
Meddelande