AUTOSTABLE MOTOROPTIMERING

 

 

KCR DIESELOPTIMERING

Vi har mångårig erfarenhet av dieseloptimering och är återförsäljare av KCR:s hela sortiment för optimering av dieselbilar. Vi lagerför dieselboxar till de flesta bilmodeller och har utrustning för att själva programmera och anpassa boxarna.
 
Vi har även utrustning för styrenhetsuppgraderingar på tunga lastbilar vilket ger en effektökning på 15-20% och en sänkt bränsleförbrukning med 5-15%.
 
Varför KCR?
KCR är marknadsledande på dieselsidan och utveklar all mjukvara själva i Falköping. Det betyder att boxarna är optimerade för svenska förhållanden med vår diesel, något som inte alltid är fallet med importerade trimboxar.
 
En KCR box monteras utan permanenta ingrepp i bilen, vanligen med orginalkontakter på bilens common-rail system. Detta gör att bilen mycket enkelt kan återställas till orginalskick. En annan stor fördel med KCR jämfört med styrenhetsuppgraderingar och trimboxar som jobbar via bilens OBD-uttag är att boxen inte är "ihopgift" med bilen, utan kan plockas ur när bilen säljs vilket ger möjlighet att få tillbaka en del av investeringen. Om du byter bil och inte kan använda din gamla box i den nya bilen byter vi in din gamla box. (Gäller Generation 5 och framåt)

För dig som känner dig osäker så erbjuder vi två veckors öppet köp på våra KCR boxar. På så sätt slipper du köpa grisen i säcken!
 
Läs mer om KCR här

Skicka ett meddelande Fyll i kontaktuppgifter och skicka ett mail till oss. Det är viktigt att ni fyller i en korrekt email, eller anger telefonnummer/fax så att vi kan återkomma till er.
Namn
Telefon
Email
Meddelande