Reparation av stenskott

Har du otur när du är ute och åker kan din ruta träffas av något hårt eller vasst så att det uppstår en skada eller spricka i glaset, ett stenskott. De flesta stenskott och sprickor av mindre storlek går att laga med ett hållbart och bra resultat ! För att lagningen av ditt stenskott ska bli så stark och osynlig som möjligt är det bra om du tejpar över stenskottet så fort du upptäcker det för att förhindra att smuts och fukt tränger in i sprickan och gör att resultatet vid en lagning kan bli lite sämre.
 
Med Glas-Weld Systems avancerade teknik repareras stenskott med en kombination av vakuum och tryck. Vi har det senaste verktyget för att laga stenskott. Med högt vacumtryck sugs all luft ur stenskottet, sedan fylls stenskottet med lim, därefter härdas lagningen med uv-ljus. Detta ger en kraftfull lagning som håller i flera år.

Skicka ett meddelande Fyll i kontaktuppgifter och skicka ett mail till oss. Det är viktigt att ni fyller i en korrekt email, eller anger telefonnummer/fax så att vi kan återkomma till er.
Namn
Telefon
Email
Meddelande